Resep Nasgor ala resto solaria (versi praktis) ala chef Devina hermawa Anti Gagal

Nasgor a la Restauranti solaarium, peakokk Debina Harmava (efektiivne versioon)

Inspiratsiooniotsing Kuidas saavutada Nasor La Restaurant Solaria peakokk Devina Harmava unikaalne maitse (praktiline versioon)? Inimesed on harjunud kasutama oma mobiiltelefonis internetti, et näha pilditeavet inspiratsiooniallikana. Selles artiklis jagan teiega peakokk Debina Harmava näpunäiteid Solaria stiilis Nasgoriga töötamiseks. Kui seda tehakse valesti, on tulemus ebarahuldav ja ebameeldiv. Nasgor on põhimõtteliselt Debina Harmawa Solari Restaurant Chef Style (funktsionaalne versioon), millel peaks olema hea aroom ja maitse, et parandada meie maitsemeeli.

Nasor La Solaria restorani peakoka Davina Harmva (praktiline versioon) sõnul mõjutavad maitse kvaliteeti paljud tegurid, alustades koostisosadest, värske tooraine valikust, valmistamis- ja serveerimismeetoditest. Kui soovite valmistada nashorni Devina Harmawar Solaria koka stiilis, ei pea te muretsema, sest see on kodus maitsev, sest seni, kuni teate retsepti, on see roog nagu eriline roog. Järgmise pildi Nasorist leiab Solaria restorani peakoka Debina Harmavari stiilis.

Lõpuks on see nina retsept juba kuid olnud mustandi kujul. Vihm on teile kõigile tõesti hea.

Koostisosad ja lisandid, mida vajate Solaria restorani peakoka Devina Harmva eelroa valmistamiseks (praktiline väljaanne)

  1. 2 supilusikatäit riisi
  2. 9 kõrvitsat (raseeritud + pea)
  3. 2 kalamari (viilutatud)
  4. 2 muna
  5. 1 iga kord, kui lähete
  6. 1 sibul, hakitud (ainult roheline)
  7. 1 punane paprika (hakitud)
  8. 1 magus sojasupp
  9. 1/2 tl soja
  10. 2 spl kalasuppi
  11. 1 spl kuivatatud juustu
  12. 1/2 tl sinist linti
  13. Praetud õlis
  14. pehme pall
  15. Sibul 3 nelki
  16. 2 tsentnerit küüslauku
  17. 1/4 teelusikatäit pikk
  18. 1/2 tl suhkrut
  19. 1/2 tl musta pipart

Nasgor a la Restaurant Solarium (praktiline versioon), peakokk Devina Hermva Steps

  1. Koori kõrvits, riivi ja lõika sinepilehed
  2. Pomm on selge
  3. Kuumuta pann kõrgel kuumusel, lisa õli ning prae krevette ja kalmaari segades, kuni tuleb välja meeldiv lõhn, seejärel tõsta kõrvale ja tõsta kõrvale.
  4. Samal pannil klopi lahti munad, tõsta kõrvale ... siis jahvata vürtsid lõhnavaks
  5. Lisa porru, punane pipar, sinep, krevetid ja kalmaar, prae veidi.
  6. Riis, soja, magus soja, austripuljong, kalapuljong, sega ühtlaseks massiks, lisa mustikad, sega uuesti, maitse serveerimiseks.
  7. Mu abikaasa armastab seda praetud riisi lõunasöögiks.

Täname, et lugesite sellel lehel meie meeskonna retsepte. Loodame, et eelmainitud peakoka Devina Harmva lihtne Nasgor La Restaurant Solaria (Praktiline versioon) valmistamine aitab teil perele/sõpradele maitsvat einet valmistada või inspireerib teid kokkama. Edu!

Baca Juga

Tags:
Masakan

Anda mungkin menyukai postingan ini

Link copied to clipboard.